Etkinliğin Tarihi:
19.10.2019
Etkinliğin Yeri: İMO RÜŞTÜ ÖZAL SALONU
(NECATİBEY CADDESİ NO:57 KIZILAY-ANKARA)
|
|
|
TMMOB Dünya Gıda Günü 2019 Sempozyumu, TMMOB önderliğinde; ODA’mız, Gıda Mühendisleri Odası ve Kimya Mühendisleri Odası tarafından “Sürdürülebilir Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği/ Güvenli Gıda” konu başlığında 19 Ekim 2019 Cumartesi günü düzenlenecektir.
Sempozyum programı şöyledir:
TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2019 SEMPOZYUMU
"Sürdürülebilir Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği/ Güvenli Gıda"
19 Ekim 2019
İMO Rüştü Özal Salonu
(Necatibey Caddesi No:57 Kızılay-Ankara)
|
PROGRAM
|
09.30-10.00
|
Kayıt
|
|
10.00-10.45
|
Açılış Konuşmaları
|
Kemal Zeki TAYDAŞ, Gıda MO Y.K. Başkanı (3 Oda Başkanı Adına )
|
Emin KORAMAZ, TMMOB Y.K. Başkanı
|
Viorel GUTU, FAO Türkiye Temsilcisi
|
|
10.45-11.00
|
Kahve Arası
|
|
11.00-11.30
|
Açılış Konferansı:
|
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİNÖZ "Neo-liberal Politikalar Açlığa Çare Oldu mu?"
|
|
11.30-12.30
|
1.Oturum "Sürdürülebilir Gıda ve Tarım`ın Ekonomi Politiği"
|
Oturum Başkanı
Dr. Ali UĞURLU / KMO Y.K.Başkanı
|
Konuşmacılar:
Prof. Dr. Emine OLHAN "Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği"
Adnan Çobanoğlu "Üretici ve tüketiciler açısından örgütlülük"
|
|
12.30-13.30
|
Öğle Yemeği Arası
|
|
13.30-15.00
|
2.Oturum "Güvenli Gıda"
|
Oturum Başkanı
Özden GÜNGÖR / ZMO Y.K. Başkanı
|
Konuşmacılar:
"Sağlıklı Beslenme için Gıda Sistemleri Yaklaşımı”
Keigo OBARA – FAO Gıda Güvenliği Yetkilisi
Çağatay GÜLER "Halk sağlığı ve beslenme"
Doç. Dr. Yeşim SOYER
Prof. Dr. Zülküf AYDIN
|
|
15.00-16.00
|
Forum ve Kapanış
|
|
|
(507 KB) |
|