ANA SAYFA BİZE ULAŞIN BAĞLANTILAR ABOUT US
HIZLI ERİŞİM

23 Ekim 2019 Çarşamba  

                             »Adana   »Antalya   »Aydın   »Balıkesir   »Bursa   »Çanakkale   »Denizli   »Diyarbakır   »Erzurum   »Eskişehir   »Gaziantep   »Hatay   »İstanbul   »İzmir  
                             »Kayseri   »Kahramanmaraş   »Konya   »Malatya   »Manisa   »Mersin   »Muğla   »Rize   »Samsun   »Şanlıurfa   »Tekirdağ   »Trabzon   »Van        »İL TEMSİLCİLİKLERİ  

ŞUBE GİRİŞ SAYFASI

     Başkanın Mesajı

 

     Şube İçeriği

 » ŞUBE TARİHÇESİ

 » ŞUBE YÖNETİM KURULU

 » ŞUBE ÇALIŞANLARI

 » ÇALIŞMA PROGRAMI

 » ÇALIŞMA RAPORU

 » TEMSİLCİLER

 » İSTATİSTİKLER

 » HABERLER

 » DUYURULAR

 » BASIN AÇIKLAMALARI

 » GÖRSEL BASINDA ODAMIZ

 » YAZILI BASINDA ODAMIZ

 
 

     Genel Kategoriler

 

     Özlük Çalışmaları

 

     Anlaşmalı Kurumlar

 

     Konular

 
 
ASGARİ ÜCRET TARİFELERİ
ÜYELİK İŞLEMLERİ
2017 YILI KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİ LİSTESİ
YETKİ BELGESİ ALAN ÜYELERİMİZ
 

—S. S. Sorular

»GENEL

»ÜYELİK İŞLEMLERİ

 

—Bilgi Edinme

Kendi adınıza
(Bireysel / Gerçek Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

Kurumunuz adına
(Tüzel Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

 KON TV - ANA HABER BÜLTENİ

    Yayına Giriş Tarihi: 23.02.2012  Güncellenme Zamanı: 24.02.2012 12:04:20  Yayınlayan Birim: KONYA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 23.02.2012 16:51:40

ZMO Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, KON TV "Ana Haber Bülteni"nde hububat tarımı yapan çiftçinin gübreleme zamanlarına dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

 

KON TV "Ana Haber Bülteni"nde, Başkanımız Özkan TAŞPINAR hububat tarımı yapan çiftçilerin üründe protein oranını yükseltmeleri amacıyla gübrelemenin hangi zaman aralıklarında ve ne miktarda yapmaları gerektiği konularında bilgiler verdi.

Başkanımız Özkan TAŞPINAR şunları kaydetti;

Hububat tarımı yapan çiftçilerimiz üründe protein oranını yükseltmek için gübreleme zamanlarına ve miktarına dikkat etmelidir. Doğru gübreleme yapan çiftçi emeğin karşılığını daha iyi bir şekilde alabilecektir.

Sulu ve kuru tarım alanlarında gübreleme süreleri farklıdır. Sulu tarım yapılan alanlarda ekilen buğday için gübreleme 3 farklı zamanda olmalıdır. 100 kg gübre kullanılacaksa; 40 kg Şubat ayı başında, 40 kg Nisan ayı başı, 20 kg Mayıs ayı içerisinde olmalıdır. Kuru tarım yapılan alanlarda ise gübreleme iki zamanlı yapılmalıdır.  Bu uygulamada Şubat ayının içerisinde ve yağışın devam etmesi halinde Nisan başında olmalıdır. Bu dönemde yapılan gübrelemeler, bitkinin gelişim dönemin de ihtiyacı olan azotu yeterli miktarda almasını sağlayacak, bu da protein olarak buğdaya yansıyacaktır.

Okunma Sayısı: 674

Konya Şube Kaynaklı Görsel Basında Odamız »
Tüm Görsel Basında Odamız »

Google Windows Live Yahoo! MyWeb Del.icio.us Technorati Digg Facebook Twitter Sık Kullanılanlar e-Posta Gönder RSS Haber Kaynağı

ADANA ·  ANTALYA ·  AYDIN ·  BALIKESİR ·  BURSA ·  ÇANAKKALE ·  DENİZLİ ·  DİYARBAKIR ·  ERZURUM ·  ESKİŞEHİR ·  GAZİANTEP ·  HATAY ·  İSTANBUL ·  İZMİR
KAYSERİ ·  KAHRAMANMARAŞ ·  KONYA ·  MANİSA ·  MERSİN ·  MUĞLA ·  RİZE ·  SAMSUN ·  ŞANLIURFA ·  TEKİRDAĞ ·  TRABZON ·  VAN

COPYRIGHT © 2004-2019 TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI
KARANFİL SK. 28/18 06640 KIZILAY / ANKARA
TEL: 444 1 966   FAKS: (+90) 312 418 51 98   e-POSTA: zmo@zmo.org.tr

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.