ANA SAYFA BİZE ULAŞIN BAĞLANTILAR ABOUT US
HIZLI ERİŞİM

14 Aralık 2019 Cumartesi  

                             »Adana   »Antalya   »Aydın   »Balıkesir   »Bursa   »Çanakkale   »Denizli   »Diyarbakır   »Erzurum   »Eskişehir   »Gaziantep   »Hatay   »İstanbul   »İzmir  
                             »Kayseri   »Kahramanmaraş   »Konya   »Malatya   »Manisa   »Mersin   »Muğla   »Rize   »Samsun   »Şanlıurfa   »Tekirdağ   »Trabzon   »Van        »İL TEMSİLCİLİKLERİ  

ŞUBE GİRİŞ SAYFASI

     Başkanın Mesajı

 

     Şube İçeriği

 » ŞUBE TARİHÇESİ

 » ŞUBE YÖNETİM KURULU

 » ŞUBE ÇALIŞANLARI

 » ÇALIŞMA PROGRAMI

 » ÇALIŞMA RAPORU

 » TEMSİLCİLER

 » İSTATİSTİKLER

 » HABERLER

 » DUYURULAR

 » BASIN AÇIKLAMALARI

 » GÖRSEL BASINDA ODAMIZ

 » YAZILI BASINDA ODAMIZ

 
 

     Genel Kategoriler

 

     Özlük Çalışmaları

 

     Anlaşmalı Kurumlar

 

     Konular

 
 
ASGARİ ÜCRET TARİFELERİ
ÜYELİK İŞLEMLERİ
2017 YILI KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİ LİSTESİ
YETKİ BELGESİ ALAN ÜYELERİMİZ
 

—S. S. Sorular

»GENEL

»ÜYELİK İŞLEMLERİ

 

—Bilgi Edinme

Kendi adınıza
(Bireysel / Gerçek Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

Kurumunuz adına
(Tüzel Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

 ŞUBEMİZDE SÜT REÇELİ DENEMELERİ YAPILDI

    Yayına Giriş Tarihi: 16.11.2016  Güncellenme Zamanı: 16.11.2016 15:27:53  Yayınlayan Birim: TRABZON ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 16.11.2016 14:37:47

JICA (Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı)nın Genç Liderler programı kapsamında Japonya‘ya giden ve içinde ODA‘mız üyesi meslektaşlarımızında bulunduğu kursiyerler ile önceki günlerde bir araya gelerek izlenimlerini paylaşmış ve Japonya‘daki uygulamalar içerisinde bölgemize uygun olanlar konusunda neler yapılabileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştu.

Bu çerçevede Japonya‘da üretimi yapılan "Süt Reçeli"nin ülkemizde üretimi ile ilgili çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Kursiyerlerden ilimizde bir marka haline gelen Hamsikoy Sütlacı Uğur Usta ile tanınan Uğur ALKURT‘un Japonya‘da süt ürünleriyle ilgili edindiği bilgilerle "Süt Reçeli" üretimi ile ilgili çalışmalarına Şubemizce destek verildi ve Japonya‘yı daha önce ziyaret eden Doç. Dr. Oktay YILDIZ ile birlikte çalışma kararı alındı.

10 Kasım 2016 tarihinde Şubemiz Lokalinde yapılan "Süt Reçeli" denemeleri olumlu sonuçlar verdi ve daha sonra çevredeki kişilere tattırılarak tat, kıvam ve koku bakımından oldukça beğeni toplayarak onaylandı. 

Güncellenme Zamanı: 16.11.2016 14:38:20
Güncellenme Zamanı: 16.11.2016 14:41:01
Güncellenme Zamanı: 16.11.2016 14:41:47

Okunma Sayısı: 328

Trabzon Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

Google Windows Live Yahoo! MyWeb Del.icio.us Technorati Digg Facebook Twitter Sık Kullanılanlar e-Posta Gönder RSS Haber Kaynağı

ADANA ·  ANTALYA ·  AYDIN ·  BALIKESİR ·  BURSA ·  ÇANAKKALE ·  DENİZLİ ·  DİYARBAKIR ·  ERZURUM ·  ESKİŞEHİR ·  GAZİANTEP ·  HATAY ·  İSTANBUL ·  İZMİR
KAYSERİ ·  KAHRAMANMARAŞ ·  KONYA ·  MANİSA ·  MERSİN ·  MUĞLA ·  RİZE ·  SAMSUN ·  ŞANLIURFA ·  TEKİRDAĞ ·  TRABZON ·  VAN

COPYRIGHT © 2004-2019 TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI
KARANFİL SK. 28/18 06640 KIZILAY / ANKARA
TEL: 444 1 966   FAKS: (+90) 312 418 51 98   e-POSTA: zmo@zmo.org.tr

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.