ANA SAYFA BİZE ULAŞIN BAĞLANTILAR ABOUT US
HIZLI ERİŞİM

22 Kasım 2019 Cuma  

                             »Adana   »Antalya   »Aydın   »Balıkesir   »Bursa   »Çanakkale   »Denizli   »Diyarbakır   »Erzurum   »Eskişehir   »Gaziantep   »Hatay   »İstanbul   »İzmir  
                             »Kayseri   »Kahramanmaraş   »Konya   »Malatya   »Manisa   »Mersin   »Muğla   »Rize   »Samsun   »Şanlıurfa   »Tekirdağ   »Trabzon   »Van        »İL TEMSİLCİLİKLERİ  

ŞUBE GİRİŞ SAYFASI

     Başkanın Mesajı

 

     Şube İçeriği

 » ŞUBE TARİHÇESİ

 » ŞUBE YÖNETİM KURULU

 » ŞUBE ÇALIŞANLARI

 » ÇALIŞMA PROGRAMI

 » ÇALIŞMA RAPORU

 » TEMSİLCİLER

 » İSTATİSTİKLER

 » HABERLER

 » DUYURULAR

 » BASIN AÇIKLAMALARI

 » GÖRSEL BASINDA ODAMIZ

 » YAZILI BASINDA ODAMIZ

 
 

     Genel Kategoriler

 

     Özlük Çalışmaları

 

     Anlaşmalı Kurumlar

 

     Konular

 
 
ASGARİ ÜCRET TARİFELERİ
ÜYELİK İŞLEMLERİ
2017 YILI KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİ LİSTESİ
YETKİ BELGESİ ALAN ÜYELERİMİZ
 

—S. S. Sorular

»GENEL

»ÜYELİK İŞLEMLERİ

 

—Bilgi Edinme

Kendi adınıza
(Bireysel / Gerçek Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

Kurumunuz adına
(Tüzel Kişilik)
Bilgi Edinme Başvurusu

 HACCP EĞİTİMİ YAPILDI

    Yayına Giriş Tarihi: 03.12.2006  Güncellenme Zamanı: 04.12.2006 08:55:25  Yayınlayan Birim: SAMSUN ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 03.12.2006 11:47:05

   1-2-3 Aralık 2006 tarihleri arasında Şubemizde HACCP ( Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları ) Eğitim Semineri düzenlendi.HACCP Eğitim Semineri 32 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve  seminer sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.Eğitim çalışması hakkında Şubemiz Başkanı Prof.Dr.Zeki ACAR basına bir açıklama yaptı.

 BASIN AÇIKLAMASI

      Tüm yurttaşlarımızın güvenli gıdalara ulaşmak anayasal hakkıdır.Bu hakkın yerine getirilmesinde devletimiz düzenleyici ve denetleyici görevini ilgili birimler aracılığıyla yerine getirmektedir.Tarladan sofralarımıza ulaşıncaya kadar olan üretim,hasat,işleme,ambalajlama,depolama,dağıtım ve sunum gibi aşamalarda gerekli özen ve denetim yapıldığı zaman güvenli gıdalara ulaşabiliriz.Yukarıda sayılan aşamalarda nelerin yapılıp,nelerin yapılmaması gerektiği bilinir ve denetlenirse,herhangi bir tehlike ortaya çıkmadan önlenebilir.Bu görevi ancak konu uzmanı teknik elemanlar yerine getirebilir.

       HACCP ( Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları ) tüketicilerin güvenli gıdalara ulaşabilmesi için gerekli olan işlem ve denetimleri kapsayan bir sistemdir.Ziraat Mühendisleri Odası,değişen ve gelişen koşullar ve sistemler çerçevesinde HACCP sistemini meslektaşlarımıza ve ilgili diğer teknik personele aktarmak için 3 günlük bir eğitin çalışması düzenlenmiştir.Ziraat Mühendislerinin Anayasal Örgütü olan Ziraat Mühendisleri Odası,sorumluluklarının gereği olarak bu tip eğitim çalışmalarını sürdürecektir.

      Bir tarım kenti olan ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının,ancak tarıma dayalı sanayi ile olacağı düşüncesindeyiz.Güvenli,kaliteli tarım ürünleri üretimi,işleme ve pazarlanması konusunda Samsun‘u marka haline getirmeliyiz.Donanımlı,konuyu çok iyi bilen,eğitimli teknik personelin varlığı,bu hedefe ulaşmanın itici gücü olacağı düşüncesindeyiz.

      Yapılan eğitim çalışmalarının ilimize ve ülkemize yararlı olmasını dileriz.

               

                                                                                         Prof.Dr.Zeki ACAR

                                                                                            Şube Başkanı

                                                                                         Yönetim Kurulu Adına

Güncellenme Zamanı: 03.12.2006 11:47:43
Güncellenme Zamanı: 03.12.2006 11:48:23
Güncellenme Zamanı: 03.12.2006 11:49:03
Güncellenme Zamanı: 03.12.2006 11:49:48

Okunma Sayısı: 2066

Samsun Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

Google Windows Live Yahoo! MyWeb Del.icio.us Technorati Digg Facebook Twitter Sık Kullanılanlar e-Posta Gönder RSS Haber Kaynağı

ADANA ·  ANTALYA ·  AYDIN ·  BALIKESİR ·  BURSA ·  ÇANAKKALE ·  DENİZLİ ·  DİYARBAKIR ·  ERZURUM ·  ESKİŞEHİR ·  GAZİANTEP ·  HATAY ·  İSTANBUL ·  İZMİR
KAYSERİ ·  KAHRAMANMARAŞ ·  KONYA ·  MANİSA ·  MERSİN ·  MUĞLA ·  RİZE ·  SAMSUN ·  ŞANLIURFA ·  TEKİRDAĞ ·  TRABZON ·  VAN

COPYRIGHT © 2004-2019 TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI
KARANFİL SK. 28/18 06640 KIZILAY / ANKARA
TEL: 444 1 966   FAKS: (+90) 312 418 51 98   e-POSTA: zmo@zmo.org.tr

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.