Etkinlikler

(Yayına Giriş: 25.05.2004) (Son Güncelleme: 25.05.2004 00:00:00)
Etkinlik Tarihi
25.05.2004

25 Mayıs 2004 Salı

09:30 – 10:00 Açılış / Kayıt / Açılış Konuşması
10:00 – 11:00 Toplam Kalite Yönetimi (Doç.Dr. Aydın ÖZTAN)
11:00 – 11:20 Kahve Arası
11:20 – 12:20 Toplam Kalite Yönetimi (Doç.Dr. Aydın ÖZTAN)
12:20 – 14:00 Öğle Yemeği
14:00 – 15:20 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)
15:20 – 15:40 Kahve Arası
15:40 – 17:00 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)

26 Mayıs 2004 Çarşamba

10:00 – 11:00 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
11:00 – 11:30 Kahve Arası
11:20 – 12:20 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
12:20 – 14:00 Öğle Yemeği
14:00 – 15:20 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
15:20 - 15:40 Kahve Arası
15:40 – 17:00 Mevzuat Uygulamaları (Fatih TAŞDÖĞEN , TMMOB ZMO Yönetim Kurulu Üyesi)
17:00 – 17:30 Tartışma

Seminer Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir