SOFRAMIZDAKİ GIDA NE KADAR GÜVENLİ?

İSTANBUL ŞUBE ( )
31.03.2015 (Son Güncelleme: 31.03.2015 18:20:46)

Sarıyer Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Sarıyer Kaymakamlığı, Su Ürünleri Mühendisleri Derneği ve Şubemizin işbirliği çerçevesinde düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Şube Başkanımız Ahmet ATALIK 29 Mart 2015 tarihinde "Soframızdaki Gıda Ne Kadar Güvenli" başlıklı bir konferans verdi.

Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte Şube Başkanımız Ahmet ATALIK, tarımımıza mevcut bakış açısı ve tarım politikalarının yetersizliğini son günlerin güncel olayları olan mercimek, hayvancılık ve zeytin-zeytinyağı üzerinden örneklendirerek, AB tarım desteklerinin bizimkilerle karşılaştırılması, tarımsal ürün dış ticaret dengemiz, AB‘de ve ülkemizde çiftçinin kooperatifleşme oranı, kazanamadığı için çiftçinin ekmekten vazgeçtiği tarım alanının boyutu, tarım ilacı kullanımında yapılan hatalar ve tüm bu konuların gıda güvenliği boyutlarının yanında gıda güvenliğini sağlama konusunda tüketicinin üzerine düşen yükümlülükler üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Okunma Sayısı: 52
Fotoğraf Galerisi