DÜNYA GIDA GÜNÜ SEMPOZYUMU “GIDA KRİZİ VE GIDA ENFLASYONUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR ADIM İLERİ- KİMSEYİ GERİDE BIRAKMA” 15 EKİM 2022

GENEL MERKEZ ( )
07.10.2022 (Son Güncelleme: 07.10.2022 10:43:21)

TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2022 SEMPOZYUMU
"GIDA KRİZİ VE GIDA ENFLASYONUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR ADIM İLERİ- KİMSEYİ GERİDE BIRAKMA"

15 Ekim 2022/ 13:00-17:30

ÇANKAYA BELEDİYESİ YILMAZ GÜNEY SAHNESİ

(Şehit Gönenç Caddesi No:16 Maltepe, Çankaya/ Ankara)

PROGRAM

13:00-14:00

Açılış Konuşmaları

Yaşar Üzümcü, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı (3 Oda Başkanı Adına )

Emin Koramaz, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı

Fazıl Düşünceli, FAO Tarım Uzmanı

14:00-14:15

Ara

14:15 - 15:15

 

Açılış Konferansı

Moderatör:

Baki Remzi Suiçmez, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

Konuşmacılar:

Prof.Dr.Aziz Konukman, İktisatçı

"Ekonomi Politikalarının Tarım ve Gıda üzerine Etkileri"

Özcan Türkoğlu, FAO Kıdemli Program Koordinatörü

"Kimseyi Geride Bırakma"

15:15-15:30

Ara

15:30-17:30

Panel "Gıda Krizi ve Gıda Enflasyonunun Çözümü İçin Bir Adım İleri"

Moderatör:

Hasan Küçük, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi

Konuşmacılar:

Mehtap Ercan Bilgen, ZMO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi
"Tarımsal Üretim ve Gıda Enflasyonu İlişkisi"

Yusuf Songül, GıdaMO Eski Yönetim Kurulu Başkanı, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi
"Gıda Enflasyonunun, Tarladan Sofraya Gıda Sisteminde Yarattığı Sorunlar ve Çözüm Önerileri"

Prof.Dr.Dilek Aslan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı A.B.D.
"Gıda Krizlerinin Toplum Sağlığına Etkisi"

Aziz Koçal, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkanı
"Gıda Enflasyonunun Tüketiciye Etkisi"

Okunma Sayısı: 86
Fotoğraf Galerisi