TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2019 SEMPOZYUMU
									 
TMMOB Dünya Gıda Günü 2019 Sempozyumu, TMMOB önderliğinde; ODA’mız, Gıda Mühendisleri Odası ve Kimya Mühendisleri Odası tarafından “Sürdürülebilir Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği/ Güvenli Gıda” konu başlığında 19 Ekim 2019 Cumartesi günü düzenlenecektir.
Sempozyum programı şöyledir:
| 
 TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2019 SEMPOZYUMU "Sürdürülebilir Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği/ Güvenli Gıda" 19 Ekim 2019 İMO Rüştü Özal Salonu (Necatibey Caddesi No:57 Kızılay-Ankara)  | 
|
| 
 PROGRAM  | 
|
| 
 09.30-10.00  | 
 Kayıt  | 
| 
 
  | 
|
| 
 10.00-10.45  | 
 Açılış Konuşmaları  | 
| 
 Kemal Zeki TAYDAŞ, Gıda MO Y.K. Başkanı (3 Oda Başkanı Adına )  | 
|
| 
 Emin KORAMAZ, TMMOB Y.K. Başkanı  | 
|
| 
 Viorel GUTU, FAO Türkiye Temsilcisi  | 
|
| 
 
  | 
|
| 
 10.45-11.00  | 
 Kahve Arası  | 
| 
 
  | 
|
| 
 11.00-11.30  | 
 Açılış Konferansı:  | 
| 
 Prof. Dr. Ahmet ŞAHİNÖZ "Neo-liberal Politikalar Açlığa Çare Oldu mu?"  | 
|
| 
 
  | 
|
| 
 11.30-12.30  | 
 1.Oturum "Sürdürülebilir Gıda ve Tarım`ın Ekonomi Politiği"  | 
| 
 Oturum Başkanı Dr. Ali UĞURLU / KMO Y.K.Başkanı  | 
|
| 
 Konuşmacılar: Prof. Dr. Emine OLHAN "Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği" Adnan Çobanoğlu "Üretici ve tüketiciler açısından örgütlülük"  | 
|
| 
 
  | 
|
| 
 12.30-13.30  | 
 Öğle Yemeği Arası  | 
| 
 
  | 
|
| 
 13.30-15.00  | 
 2.Oturum "Güvenli Gıda"  | 
| 
 Oturum Başkanı Özden GÜNGÖR / ZMO Y.K. Başkanı  | 
|
| 
 Konuşmacılar: "Sağlıklı Beslenme için Gıda Sistemleri Yaklaşımı” Keigo OBARA – FAO Gıda Güvenliği Yetkilisi Çağatay GÜLER "Halk sağlığı ve beslenme" Doç. Dr. Yeşim SOYER Prof. Dr. Zülküf AYDIN  | 
|
| 
 
  | 
|
| 
 15.00-16.00  | 
 Forum ve Kapanış  | 
